top of page

חומוס מעדשים כתומות
חומרים:
200 גרם עדשים כתומות
1 כוס טחינה (150 גרם)
1לימון סחוט
4 שיניי שום
2 כפות שמן זית
1 כפית שטוחה מלח ים/ הימליה
הכנה :
מסננים ושוטפים את עדשים ומבשלים במים במשך 15 דקות.
מכניסים לבלנדר את עדשים שבושלו, שיני השום, מיץ מלימון שלם, טחינה, שמן זית ומלח.
מערבלים לקבלת עיסה בצפיפות הרצויה. ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של העדשים אם העיסה סמיכה מדי.
מקררים ומגישים כמו חומוס, לצד פיתות או ירקות חתוכים.
bottom of page