top of page
Beach Deck

גואקמולי - ממרח אבוקדו

חומרים:
1 אבוקדו גדול ורך
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות מיץ לימון
טיפות אחדות של רוטב טבסקו
מעט מלח, פלפל שחור

לגיוון:
ניתן להוסיף ביצה קשה מרוסקת

אופן ההכנה:
לקלוף ולמעוך את האבוקדו.
להוסיף את השום והלימון והמלח ולערבב ולתקן את התיבול במידת הצורך.
כדי שהממרח לא ישחיר , לצקת עליו קצת מיץ לימון
ולכסות בניילון נצמד
לפני ההגשה ערבוב נוסף.
ניתן להגיש עם נאצ'וס/ טאקוס כמו שאוכלים במקסיקו.

bottom of page