top of page
חיפוש
תמונת הסופר/תעמית מורג

לחם – אחד מאבני היסוד של התזונה שלנו

לחם – אחד מאבני היסוד של התזונה שלנו

מאז ומתמיד תזונה קדומה יותר ותזונה בת ימינו.

כשאנחנו מתייחסים ללחם כמזין, ארוחה קטנה + ממרח בין לבין ,

כריכים לבית הספר, א ערב מהירה ועוד... אנחנו חושבים גם על טיב הלחם.

אין ספק שבדמיוננו , היינו מפנטזים על הלחם האולטימטיבי –זה שהחיטה שלו גדלה בשדות נקיים באזור כפרי רחוק מכל ישוב, מושקה במי נהר זורמים ,

מלא בוויטמינים מהקרקע וזמן קציר החיטה הוא בדיוק ברגע הנכון . אבל...

מציאות בת ימינו היא דבר מורכב, אין כבר נוסטלגיה כזו והזמן שלנו קצר.

בדיוק במקום הזה אני מבקשת את תשומת הלב שלכם-

איך כן יכול לקרות הפלא הזה!

איך אפשר למרות שאנחנו חיים כאן ועכשיו - לאכול מזין , בריא ואפילו שהילדים והנוער שלנו יסכימו לטעום. אולי הגזמתי ?

זהו שלא, אשמח לפגוש אתכם בהרצאה שלי ולדבר על זה בדיוק!

איך אנחנו עם כל עמל יומנו, לימודים , חוגים, תנועת נוער ושאר פעילויות עדיין יכולים ,רוצים ומייחלים שהמשפחה שלנו תרצה ותוכל לאכול בריא ,מזין וטעים.

בהרצאה אדבר על הכלים פרקטיים ופשוטים לעודד אכילה בריאה, מגוונת ושיתופית כמשפחה.

אביא דוגמאות מהשטח מהורים וילדים, גם מסדנאות וגם מהקליניקה.

אתן זמן להעלאת שאלות וכמובן תשובות למגוון בעיות שעולות לגבי תזונת ילדים ונוער. save the date - 3.5.21

עשרת הדברות לתזונה מיטבית לילדים ונוער

מצרפת כאן סרטון + מתכון להכנת לחמניות בריאות פשוטות להכנה.

כאלו שרק מכניסים הכל לקערה ומערבבים. ללא שמרים וללא זמן לחכות, רק חומרים איכותיים , זמן אפייה לא ארוך ויש לכם לחמניות הכי טעימות שאין ילד שיסרב להן.

📌עוד דבר- אם תשתפו את הילדים / נערים שלכם בהכנה רק תרוויחו. מחכה לראותכם בהרצאה 😊




29 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Commentaires


bottom of page