top of page
מתוקים
סוכריות קוואקר
חומרים:
1.5 כוסות קוואקר להכנה מהירה
כוסות פירות מיובשים : בננה ,חמוציות ,צימוקים, משמשים 1.5
½ כוס שוקולד צ'יפס לבן או מריר/ אפשר במקום אגוזים מכל סוג
3-4 כפות סילאן
לקישוט (לא חובה):סוכריות צבעוניות/אגוזים טחונים/קוקוס/קקאו
הצעת הגשה: מקלות שיפודים
אופן ההכנה:
במעבד מזון לעבד את הקוואקר ואת הפירות המיובשים בפולסים. להוסיף סילאן ולעבד לקבלת עיסה
דביקה שאפשר לגלגל ממנה כדורים,
אם משמשים באגוזים – לטחון ביחד עם הקוואקר והפירות, אם בוחרים בשוקולד צ'יפס –
להוסיף אותו רק בסוף.
לערבב היטב, לגלגל כדורים – עדיף עם ידיים רטובות, ולגלגל באפשרויות המוצעות.
או להמיס קצת שוקולד ולזלף מעל .
אפשר להיעזר במקלות שיפודים – לחתוך אותם לחצי – ולעשות סוכריה על מקל
bottom of page