top of page

מתוקים

Beach Deck

גרנולה ביתית


חומרים:
500 גרם קוואקר שלם
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמנייה
קשיו, שקדים, אגוזי מלך – כמה שרוצים ואוהבים
50 גרם צימוקים / חמוציות
חומרי טעם:
¾ כוס סילאן
¾ כוס טחינה גולמית
½ כוס מייפל טבעי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לערבב בתבנית מרופדת בנייר אפייה את כל האגוזים והקוואקר .
בקערה לערבב את חומרי הטעם ולשפוך מעל תערובת הקוואקר והאגוזים,
לערבב היטב עד לציפוי מלא של התערובת.
לאפות בחום של 170 מעלות , מדי 10 דקות להוציא את התבנית ולערבב את התערובת כדי שתקבל חום שווה. לאפות כ- 30דקות , ב- 10 דקות האחרונות להוסיף צימוקים / חמוציות ולהמשיך לאפות .
להוציא , לצנן מעט ורק אז להכניס לצנצנת סגורה ולשמור במקום יבש.
להוסיף ליוגורט, לשמנת ועוד אפשרויות...

bottom of page