top of page
מתוקים
גלידת מנגו
חומרים:
2 מנגו בשלים או מיץ מנגו קפוא פריגת
250 מ"ל שמנת לקצפת
אופן הכנה:
מניחים את המנגו על קרש חיתוך, וחותכים לאורכם משני צד׳ הגלעין.
חותכים ריבועים על בשר הפרי ומפרידים אותו מהקליפה.
שמים את הפרי במעבד מזון ומרסקים אותו למחית.
במקום אפשר לקחת מנגו קפוא פריגת.
מקציפים את השמנת ואת מחית/ מיץ המנגו במערבל(מיקסר) עד שהתערובת מוקצפת ואחידה.
יוצקים את המעדן לתוך קעריות או לתוך כוסות ומצננים במקרר.
ניתן לשים מקלות של ארטיקים ואז להפוך כאשר המעדן קפוא ולהוציא מן הכוס.
bottom of page