top of page
מתוקים
בראוניז
חומרים:
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה – להמיס ולהוסיף ולצנן
אחת וחצי כוסות סוכר
4 ביצים שלמות
1 כפית תמצית וניל
11/2כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
לגיוון: 1כוס אגוזים
אופן ההכנה:
את הביצים , סוכר ווניל להקציף לתערובת אוורירית, לערבב עם השוקולד המומס עם החמאה.
לערבב את כל החומרים היבשים בנפרד ולהוסיפם לתערובת.
לשטח בתבנית אפיה משומנת, לפזר אגוזים ולאפות כ-25 דקות בחום של 170 מעלות.
להוציא כאשר קיסם יוצא נקי והשכבה העליונה מתקשה.
לחתוך לריבועים בגודל 5x5 ס"מ כשהמאפה חם.
bottom of page