top of page
ילדים

פבלובה פירות יער
לבסיס:
נשיקות מרנג
למלית:
1/4 כוס חלב
חב' שמנת מתוקה
1/4 כוס אבקת סוכר
לרוטב הפירות:
פירות יער קפואים
11/2כוסות מים רותחים
1/2 כוס סוכר
לקישוט:
תותים או קיווי טבעיים (בעונה)
מכינים את רוטב פירות היער קודם כל כדי שיצטנן.
בסיר מניחים את הפירות, הסוכר, המים ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת סוכר.
להגשה- לוקחים נשיקת מרנג גדולה, מניחים בתוכה קצפת
עליה שופכים מרוטב הפירות, ומקשטים בפירות טריים בעונה.
או שמכינים הכל בכוסות אישיות בשיטת שכבות : מרנג, קצפת מעל רוטב פירות יער.
bottom of page