top of page

ילדים

Beach Deck

פבלובה פירות יער

לבסיס:
נשיקות מרנג

למלית:
1/4 כוס חלב
חב' שמנת מתוקה
1/4 כוס אבקת סוכר

לרוטב הפירות:
פירות יער קפואים
11/2כוסות מים רותחים
1/2 כוס סוכר

לקישוט:
תותים או קיווי טבעיים (בעונה)

מכינים את רוטב פירות היער קודם כל כדי שיצטנן.
בסיר מניחים את הפירות, הסוכר, המים ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת סוכר.
להגשה- לוקחים נשיקת מרנג גדולה, מניחים בתוכה קצפת
עליה שופכים מרוטב הפירות, ומקשטים בפירות טריים בעונה.
או שמכינים הכל בכוסות אישיות בשיטת שכבות : מרנג, קצפת מעל רוטב פירות יער.

bottom of page