top of page
ילדים
לביבות תירס ועירית
חומרים:
1 תפוח אדמה גדול
2 ביצים
2 כפות יוגורט 1% שומן
4 כפות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כוס חלב
1/2 כוס גרגרי תירס מסוננים
1/4 כפית מלח
לטיגון:
1כף שמן קנולה
להגשה:
1מיכל יוגורט ביו
מעט עירית קצוצה
אופן הכנה:
מבשלים את תפוח האדמה במים עד ריכוך. קולפים ומועכים.
מערבבים בקערה גדולה את תפוח האדמה, הביצים, היוגורט, הקמח, אבקת האפייה והחלב. מוסיפים את העירית הקצוצה ואת גרגרי התירס ומערבבים. מתבלים במלח. מחממים את השמן במחבת (רצוי טפלון) יוצקים פנימה תלוליות העיסה בקוטר של כ 8 ס"מ כל אחת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. מסדרים על צלחת הגשה. מערבבים את היוגורט עם העירית ומגישים לצד הלביבות.
bottom of page