top of page
ילדים
וופל בלגי
חומרים :
1 כוס (140 גרם) קמח
½ 1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
½1 כפות סוכר לבן
1 ביצה, טרופה קלות
1 כוס (240 מ"ל) חלב
2 כפות חמאה (לא מלוחה), מומסת
הוראות הכנה :
בקערה לנפות יחד את קמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח.
בקערה נפרדת לטרוף את הביצה והחלב.
להוסיף את בלילת החלב לתערובת הקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. להוסיף את החמאה המומסת לבלילה ולערבב.
עכשיו לאפיית הוופלים: לרב אני ממיסה מעט חמאה בקערה קטנה , לוקחת מברשת ומברישה טוב בין החריצים של הטוסטר/ מכשיר להכנת וופלים.
לשפוך כ-1/4 או 1/2 כוס בלילה אל תוך הטוסטר (בהתאם לגודל הטוסטר והמקום שיש לכם), לסגור את המכסה ולאפות עד שהוופלים יקבלו צבע זהוב.
להגיש חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד , פירות טריים (כדוגמת תותים, בננות, פירות יער), קצפת, שוקולד נוטלה, גלידה, אבקת סוכר ועוד...
bottom of page