top of page
ילדים
אומלט ספרדי
חומרים:
כף חמאה
3ביצים
חופן גבינת מוצרלה וגבינת צ'דר מגורדות
פלפל אדום חתוך לקוביות
כמה עלי בזיליקום קצוצים
קורט מלח
אופן ההכנה:
מפזרים מעט חמאה על מחבת חם.
טורפים 3 ביצים עם 3 כפות מים (ליצירת מרקם אוורירי)
ממתינים שהחמאה שעל המחבת תימס ואז שופכים פנימה את הביצים.
כאשר הביצים מתקשות בקצוות המחבת, הופכים. מפזרים על צד אחד את הגבינות המגורדות, כמה קוביות פלפל אדום ועלי בזיליקום קצוצים.
מסירים מהאש, ומניחים על הצלחת כך שצד אחד ישמש כמכסה לצד השני. מגישים חם,בתאבון.
bottom of page