top of page
טורטיה בטטה
חומרים:
2 בטטות קטנות / 1 גדולה
2 כפות שמו זית
2 כוסות או יותר קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות , מכניסים לסיר עם מים עד לריכוך.
אחרי שמתקרר למעוך לפירה , להוסיף קמח ,אבקת אפייה , מלח , שמן זית.
לערבב בקערה את כל החומרים וללוש כמה דקות בידיים לקבלת בצק חלק,
אם יש צורך מוסיפים מעט קמח שלא יהיה דביק.
מחמים מחבת על כיריים ,מחלקים את הבצק לכמה כדורים ,
מקמחים משטח עבודה ומרדדים לעיגול דק.
אופים את הטורטיות משני הצדדים עד שנחרכות מעט.
טבעונים
bottom of page