top of page
סלטים
קישואים בנענע
חומרים:
4 קישואים מוצקים
1/2 כף טימין טרי
50 גרם גבינת פטה
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
שמן זית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל- 220 מעלות.
חותכים את הקישואים לחצי ואז לפרוסות (אפשר אלכסוניות).
מתבלים את הקישואים במלח, פלפל, שמן זית וטימין קצוץ.
מסדרים את הקישואים אחד ליד השני על תבנית אפייה .
אופים את הקישואים 10-12 דקות או עד הזהבה.
מקררים את הקישואים מתקנים תיבול עם מעט שמן זית ומלח.
מעבירים לקערה, מוסיפים קוביות פטה את הנענע הקצוצה.
bottom of page